2018 sokak modası tercihleri bayanlar için oldukça önemli olan kıyafet seçimi oldukça zevkli fakat zordur. Kıyafetlerin kombinin de oldukça zorluk çeken bayanlar “neyi neyle giysem, seçilen kıyafetin altına hangi ayakkabı uyar, kullanılacak çanta giydiğiniz kıyafete ya da ayakkabıya uygun mu?” gibi birçok soruyla baş etmeye çalışır. Fakat bu sezonda tüm bu zorluklar yerini uyumsuzluğa bıraktı.

Bu yıl kırmızı ayakkabı giydiğiniz için kırmızı çanta kullanmak zorunda değilsiniz. Renk uyumu yerine aksine zıt renklerin uyumu söz konusudur. Tüm bunların yanında yaz mevsiminde daha canlı renklerle, pastel renk tasarımları herkesin üzerinde görülmeye başlandı.

Böylesine geniş bir yelpazeyle karşımıza çıkan renklere göz almaya başlayınca aynı renkleri giyme esareti de ortadan kalkmış oldu. Yine de renk uyumundan vazgeçemeyen kişiler için aynı renkte çanta ve ayakkabı kullanılabilmekte, kıyafetin rengiyle aynı kombinler devam edebilmektedir. Ancak kendinizi de iyi hissettirebilecek cıvıl cıvıl renkleri kullanma modası bu sezon itibariyle vardır.

Günümüz modasında oldukça şık olan birbirinden güzel olan kıyafetleri herkesi istenen şıklıkla sokağa taşıyabilmek mümkündür. Birbirinden tamamen zıt olan kıyafetler yani kırmızı bir pantolonla mavi bir gömlek, nar çiçeği bir tişörtle su yeşili bir şort oldukça şık olabilir. Ayrıca yine bu yıl moda olan tüllerle süslenmiş uzun etekle birlikte kalın kemerlerle kombine edilerek çok şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Pembe renkli uzun bir eteğin üzerine bir deri cekette oldukça farklılık katabilir ve şık bir görünüm kazanabilirsiniz.

Kıyafetlerin bu kadar renkli olması kullanılan aksesuarlarında renklenmesine etken oldu. Kullanılan çanta, ayakkabı ve takılarda renkli olunca cıvıl cıvıl bir görünüm sağlanabilmektedir. Oldukça sıra dışı olmayı seviyorsanız dikkat çekmek hoşunuza gidiyorsa mini bir etek ya da elbisenin altına dikkat çekici capcanlı bir renkle kombinleyeceğiniz bir ayakkabı tüm dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olacaktır.

Geçmiş yıllarda tercih edilen büyük çantalar günümüzde yerini çok kolay taşınabilen portföy çanta oldukça ilgi görmektedir. Bu çantaların rengarenk olması oldukça iddialı olmayı garantiliyor. Çantaların yanında takılan aksesuarlarda da oldukça farklılık görülmektedir. Geçmişten günümüze büyük değişim yaşanılan aksesuarlarda bu yılın modası olan çok ilgi çeken altın sarısı takılar, çok gösterişli büyük yüzük ve kolyeler, renk renk tasarımlarla oluşturulan inci boncuktan oluşan takı modelleri de oldukça dikkat çekicidir. Bayanların vazgeçilmezi olan şık ve iddialı olmak günümüzde oldukça kolaydır. Bayanların kendini şımartmak, şıklığın daimi olması için birçok alternatif daha çekici ve daha cazip olmaya yardımcı olacaktır.

2018 Sokak Modası
Summary
2018 Sokak Modası
Article Name
2018 Sokak Modası
Description
2018 Sokak Modası tercihleri bayanlar için oldukça önemli olan kıyafet seçimi oldukça zevkli fakat zordur
Author
Publisher Name
Ebe Çiğdem Çayır Doğum Koçu / Doula Danışmanlığı
Publisher Logo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir