Bu sezonda renkli takı modellerinde birbirinden güzel, cıvıl cıvıl rengarenk farklı tasarımlar karşımıza kolye, küpe, yüzük, bileklik gibi aksesuarlar yer almaktadır. Son zamanlarda oldukça fazla ilgi gören altın rengi takılar farklı tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır. Altın rengi küpe, kolye, yüzük ve bileklikler oldukça şık bir görünüm kazandırmakta, bayanlara farklı bir güzellik hava katmaktadır.

Özellikle genç kızların oldukça fazla ilgi gösterdiği rengarenk bileklikler kıyafette güzel bir bütünlük oluşturmakta ve farklı bir şıklık katmaktadır. Rengarenk bileklikleri tamamlayan rengarenk kolyeler farklı tasarımlarla bu sezona damgasını vurmaktadır.

Rengarenk bilekliklerin yanında günümüzde oldukça fazla ilgi gören altın renginde bileklikler, kolyeler ve yüzükler gümüş rengini arka plana atmıştır. Ayrıca günümüzde moda haline gelen rengarenk kıyafetlerin yanında rengarenk taşlardan oluşan yüzük ve kolyelerde oldukça dikkat çekicidir. Bu sezonun modası olarak altın renginin yanında sezonun tirendi olan renkli taşlardan oluşan aksesuarlar da vitrinlerde yerini almaktadır.

Kelepçe bileklikler, incili boncuklu, taşlı ve ipli aksesuarlar sezonun moda aksesuarları arasında yer almaktadır.

Kıyafetleri tamamlayan bir parçası olan aksesuarlar kişiyi oldukça fazla değiştirmekte ve farklı bir havaya bürünmeyi sağlamaktadır. Kıyafetlerin hareketlenmesini sağlayan çoğu zaman tüm dikkatleri üzerinize çekmeyi yardımcı olan aksesuarlar vazgeçilmez parçalardır.  En sade bir kıyafetle bile kullanılan bir fular, gözlük veya saç bantları oldukça fazla hareket katabilmektedir.

Özellikle orta yaşlı bayanların vazgeçilmez parçaları olan fular ya da şallar günümüzde her hangi bir yaş gözetmeksizin herkesin kullandığı tamamlayıcı parçalar olarak kullanılmaktadır. Özellikle fular ya da şalların renkli ve desenli olması sezonun moda tasarımları olarak dikkat çekmektedir.

Tüm bunların yanında güneş gözlükleri küçük büyük herkesin vazgeçmediği çoğu zaman güneşin zararlı ışınlarından korunabilmek için kullanılmaktadır. Zorunlu bir ihtiyaç olarak kullanılsa da günümüzde güneş gözlüklerinin farklı tasarımları farklı bir hava, şıklık katmaktadır. Görünüşe hareket katabilecek Cat Eye’ler iel köşeli, yuvarlak güneş gözlükleri farklı bir stil katmakta ve vazgeçilmez bir aksesuar olarak kullanılmaktadır. Kıyafetlere hem şıklık hem de sportif bir hava katan gözlüklerin önemi oldukça fazladır.

Tüm bu aksesuarları tamamlayabilecek olan kemerler de göz ardı edilmemelidir. Günümüzde bir kotla, pantolonla ya da bir etekle kullanılacak kemer tamamlayıcı bir özelliğe sahiptir. Sezonun modası tirendi olarak da kemerin eskiye nazaran daha kalın olduğu ve sade olmasının dışında hareketli, renkli, metal  ya da deri ağırlıklı kemerler kıyafetlerle bir bütünlük kazandırmaktadır.

2018 Renkli Takılar Modası
Summary
2018 Renkli Takılar Modası
Article Name
2018 Renkli Takılar Modası
Description
2018 Renkli Takılar Modası ve stil önerileri 2018 e hazır olun
Author
Publisher Name
Ebe Çiğdem Çayır Doğum Koçu / Doula Danışmanlığı
Publisher Logo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir